APK in Hazerswoude Dorp 

Bij  Vakgarage F&m is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage F&m uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage F&m geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Hazerswoude Dorp die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Hazerswoude Dorp en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Hazerswoude Dorp? Kom dan langs Denemarkenlaan 4 in Hazerswoude Dorp (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragefm.nl of bel naar 0172-533768.

Contactgegevens

Vakgarage F&m
Denemarkenlaan 4
2391 PZ Hazerswoude Dorp

tel.: 0172-533768
mail: info@vakgaragefm.nl